Hele din klasse/årgang kan få gratis hjælp til at overvinde eksamensangst.

Det er eksamenstid i Danmark. Mange skole- og gymnasieelever skal til eksamen for at vise og bevise at de har været i stand til at tilegne sig en bestemt viden, inden for forskellige fag.

Udfaldet af eksamenen kan have afgørende betydning for elevens fremtidige muligheder i uddannelsessystemet.

Gratis hjælp til elever med eksamensangst

Hvis du ønsker vores hjælp til at din klasse eller årgang overvinder eksamensangst, bedes du udfylde nedenstående formular. Du bliver automatisk registreret og kontaktet senest 2 hverdage fra nu.

Vi deler ikke dine oplysninger med 3. part.

Udfordringerne i forbindelse med eksamener er ofte at eleven:

Vi har udviklet en række redskaber, som tager udgangspunkt i den seneste hjerne forskning omkring hypnose, til at håndtere udfordringer som elever kan opleve i forbindelse med eksamen. Vi vil gerne udbrede disse redskaber og derfor kan du og din klasse nu få gavn af disse, ganske gratis.

Vi hjælper elever med at:

Gratis gruppe session

Vi kommer ud til din skole og laver en gruppe seance. I skal afsætte 1,5 time til et lille oplæg samt til en lille uddannelse af eleverne i at berolige sig selv, inden vi laver den mest effektive del af det hele, nemlig selve hypnose seancen.

Alle elever skal være der frivilligt og elever som er under 16 år skal have forældrenes skriftlige tilladelse, til at modtage hypnose.  Vi sender en formular, som forældrene skal underskrive, når vi opretter aftalen.

Hvis I ønsker at gøre brug af tilbuddet eller blot ønsker at høre mere om hvordan det foregår, så skal du blot udfylde formularen til højre på siden.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dine elever samt skolen til et bedre karakterer gennemsnit.

epIQ Learning, en episk fortælling om intelligent læring.

KONTAKT OS