Hypnose i erhvervslivet

institutioner

Hypnose i erhvervslivet

institutioner

Hypnose i erhvervslivet

At bruge Hypnose i Virksomheder

Succesfulde virksomheder bliver ikke skabt af muskelkraft alene, men i særdeleshed af mennesker med en god portion fantasi og med visioner inden for sit felt, men det kræver også mentalt overskud, psykisk sundhed, virkelyst og livsglæde, både på ledelsesplan og blandt medarbejderne.

Det kræver mod at være iblandt de bedste inden for sit område og det kræver energi at være med fremme, hvor udviklingen sker.

Hypnosetilstanden er en tilstand hvor hjernen er særligt fokuseret og koncentreret, så når du som leder, chef eller medarbejder ved, hvordan du ganske simpelt selv kan skabe denne tilstand, så får du adgang til et større overskud, mentalt, psykisk og følelsesmæssigt. Derved kan du yde meget mere, til glæde for dig selv fordi det giver en større selvtilfredshed og bedre energi, og for din virksomhed, fordi du leverer en meget bedre indsats, bedre resultater og fordi du har en positiv afsmitning på alle omkring dig.

Det bevidste sind kan opretholde 7-9 informationer, det underbevidste sind kan opretholde 2,5 – 3,5 millioner informationer på en gang. I hypnosetilstanden har vi adgang til det underbevidste sind, som også er der hvor vores overbevisninger, vaner og mønstre ligger. Når vi uddanner mennesker til at anvende hypnose og hypnoterapi ude i virksomhederne, til at arbejde med medarbejdernes begrænsninger eller mentale udfordringer, så kommer det virksomheden til gode på en lang række punkter. Det vi oftest ser er at det ofte kan måles på, at sygefraværet bliver reduceret, der skabes bedre trivsel, kreativiteten øges og produktiviteten stiger.

 

Psykologisk Tryghed

Vores mål er at hjælpe din virksomhed til at balancere en høj psykologisk tryghed eller ”well-being” med høj performance. Se figuren herunder. Måske befinder I jer allerede i den eftertragtede læringszone, hvor der er høj psykologisk tryghed i teamet samt høj performance gennem en villighed til at tage chancer, være ærlig og at bede hinanden om hjælp. Men det kan også være, at I befinder jer i én af de øvrige zoner. I så fald er det vores mål at bringe jer i retning af læringszonen.

Trivsel

For at en arbejdsplads kan vokse og have succes kræves det, at medarbejderne har det godt og trives. Årsagerne til mistrivsel kan være mange, men kan ofte findes i menneskers overbevisninger omkring sig selv. En overbevisning som ligger dybt i mange mennesker er ”Jeg er ikke god nok”. Denne overbevisning forhindrer ofte mennesker i at udvikle sig og i at komme til udtryk med sit fulde potentiale.

Alle overbevisninger er selvopfyldende, på den måde, at når man har en overbevisning omkring sig selv, så holder man fast i den, også selv om den begrænser én selv i at trives og udfolde sig. Andre mennesker kan ikke overbevise personen om, at det forholder sig anderledes.

Hypnose er den mest effektive måde, at bearbejde gamle uhensigtsmæssige overbevisninger på og resultaterne er varige.

Hypnose i virksomheder

Recovery

Det sker jævnligt, at medarbejdere eller nøglepersoner går ned med stress, til stor gene for medarbejderen samt virksomheders daglige økonomi og virke. Stress skyldes ofte at gamle overbevisninger og følelsesmæssige kodninger reaktiveres ved mentalt pres. 

 

Performance

Vi har ofte været ude på virksomheder i forbindelse med foredrag, seminarer eller workshops hvor vi har guidet en hel gruppe af medarbejdere ned i hypnose tilstanden og givet dem virksomme hypnotiske redskaber med, med fokus på de problematikker som den pågældende personalegruppe har. Forandringen indfinder sig allerede i øjeblikket, som en lettere følelse eller fornemmelse omkring udfordringerne og dagen efter, i de daglige rutiner opleves det at tingene allerede er blevet lettere på alle fronter.

 

Opgradering af Coaches og psykoterapeuter

Når private virksomheder, jobcentre og kommunale institutioner mm. vælger at uddanne deres egne hypnoterapeuter, så er det ofte som en opgradering af de medarbejdere som i forvejen har en funktion som eksempelvis Coaches. De har for længst set fordelene ved at udvikle sine medarbejderes unikke potentialer, styrker og forskelligheder – og bruge dem konstruktivt.

Vi uddanner hypnoterapeuter inden for alle grene af erhvervslivet.

Fagområder hvor hypnose allerede anvendes med stor succes er:

Ledelse kan været et stressende og udfordrende job, og ledergruppe kan med fordel benytte sig af vores metoder.

Især videnarbejdere der bruger hjernen meget, vil have stor gavn af metoderne til at kunne skabe den nødvendige indre ro og det nødvendige overskud til at præstere.

De bruger det til at afslappe den fødende og ikke mindst til at lære den fødende at kunne smerte regulere sig selv.

Læge Jens Jørgen Graversen har anvendt hypnoseterapi siden 1984 og har hjulpet mange patienter til et bedre liv. Der kan laves operationer under hypnose, da man i de dybe stadier af hypnose er helt smertefrie. Dr. Angelo Escueda har anvendt det i mange år og ligeledes uddannet andre læger i anvendelsen af dette. I England er det ligeledes meget anvendt til operationer hvor der eksempelvis er foretaget en kompliceret hjerne-operation kun med hypnose som anæstesi.

Genoptræning af sen-hjerneskadede, hvor forskning eksempelvis har vist, at hypnose har en succesrate på næsten 100%  i at øge koncentrationen samt intelligensen hos mennesker med sen-hjerne skader.

Vi samarbejder bl.a. med Hjernecenter Syd og har uddannet flere hjerneskadekoordinatorer.

Til smertereducering og for at berolige patienterne samt for at fjerne tandlægeskræk.

Der undervises også i hypnose på Tandlægehøjskolen.

bl.a. inden for redningstjenester: Bruger både hypnose og selvhypnose til at ændre billeder i underbevidstheden, tanker og ubearbejdede oplevelser, som kan udvikle bl.a. stress og PTSD.
Samt til anvendelse på skadesteder, til at berolige tilskadekommende ved ulykker.

Til behandling af tidligere udsendte soldater og hypnose og hypnoterapi har vist sig særdeles effektivt i arbejdet med PTSD ramte.

Rygeafvænning, stressreducering samt effektive workshops til at give medarbejderne mentale redskaber til skabe mere robuste medarbejdere.

Hjælp dine medarbejdere langt hurtigere tilbage til arbejdet med hypnoseterapi. 

Til at øge indlæringen og præstationsevnen samt til at skabe trivsel og til at lære elever at berolige sig selv.

Hypnoseterapi har også vist sig særdeles effektiv i forhold til inklusions-processen, ved at skabe bedre trivsel og større rummelighed.

Både inden for normal og specialområdet har hypnosen bevist sine fortræffeligheder i forhold til at skabe varig forandring for børn, unge og voksne med særlige behov eller sociale vanskeligheder.

Hypnoseterapi er den terapiform, der mest effektivt kan “rydde op” i underbevidsheden ift følelser, traumer samt uhensigtsmæssige vaner og overbevisninger.

Pædagoger uddannes hos os til, på en meget effektiv og let måde, at hjælpe børn, unge og voksne med store og små mentale udfordringer.

Hvordan får du glæde af Hypnose og Hypnoterapi på din arbejdsplads.

Hvis du også ønsker at skabe bedre trivsel på din arbejdsplads, eller du blot ønsker at høre mere om, hvordan hypnose kunne hjælpe din virksomhed, kommer vi gerne ud og holder et oplæg, foredrag eller en workshop omkring Hypnose I Virksomheder.

Det kan være på ledelsesplan, i personaleforeningen eller en del af et personale arrangement. Så skriv til os på formularen her på siden, så kontakter vi dig efterfølgende i løbet af højst to dage.

Uddannelser

EpIQ Learning er Hypnose Syd’s uddannelses afdeling.
Vi uddanner mennesker til at kunne anvende hypnose og hypnoterapi i både privat regi, men også i skoler og i erhvervslivet. 

Vi uddanner og videreuddanner mennesker indenfor mange faggrupper.

Her kan bl.a. nævnes psykologer, hjerneskadekoordinatorer, lærere, pædagoger, jordemødre, alternative behandlere, ledere, coaches, reddere og meget andet.

Hypnoseterapi har vist sig mere effektivt end noget andet redskab på markedet til bl.a. at:

Vi henvender os således både til medarbejdere og ledere i private virksomheder samt til kommunale instanser eller andre aktører indenfor kommunalt regi.

Kort sagt, medarbejdere og ledere der ved, at trivsel og såvel psykisk som fysisk velvære smitter af på både ydeevne, livskvalitet og økonomi.

Foredrag

Faget hypnose vækker som oftest nysgerrighed og interesse uanset hvor vi bevæger os hen.

Men det er stadig ikke alle der er klar over, hvor effektivt et redskab hypnose og hypnoseterapi rent faktisk er.

Vi brænder for at fortælle mere om hvad hypnose er og hvad det kan bruges til.

– og vi giver gerne en lille smagsprøve på det til et foredrag i Jeres virksomhed eller arrangement.

Workshop

– Oplev, hvordan du på få timer, kan tilegne dig super effektive redskaber til f.eks. at berolige dig selv, sænke stress og fjerne angst!

Vi skræddersyer workshoppen så den passer til Jeres virksomhed, ønsker og behov.

Kontakt os på info@epiqlearning.dk

Du er også meget velkommen til at ringe til os:
Brian John McCullen Dahl, tlf.: +45 3065 4863

KONTAKT OS