Tak for din interesse!

“Sådan slukker du for kroppens alarmberedskab”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag din gave:

Vi brænder rigtigt meget for at udbrede disse simple og forandringsskabende redskaber.

Alarmberedskabet kan heldigvis kontrolleres og slukkes ret let, så vi vil rigtig gerne dele en simpel og særdeles effektiv metode til at slukke for dit alarmberedskab.

Du vil mærke det i din krop med det samme du bruger redskabet, og du vil opleve, at det har indflydelse på mange ting i din hverdag. Ofte oplever vores klienter og kursister, som lærer denne metode, at deres sundhed forbedres ved, at de har lettere ved at falde i søvn, er mere afslappede, mere nærværende, mindre vrede, spiser sundere, ryger mindre eller stopper helt.

At kroppen går i alarmberedskab er helt naturligt, og som udgangspunkt er det en god egenskab som både mennesker og dyr har til at beskytte sig fra livstruende fare.

Men vores helt naturlige tilstand er at være i ro med os selv, være afslappet i krop og sind og at være fuldt tilstede i nuet, lige som en tilfreds baby.

I vores moderne samfund er vi kommet langt væk fra denne naturlige tilstand og mange mennesker er faktisk mere i alarmberedskab, end de er i denne naturlige flow tilstand.

Det har mange konsekvenser, både fysiske og psykiske og det forringer vores livskvalitet både fysisk, psykisk, mentalt og også følelsesmæssigt, både på kort og på lang sigt.

KONTAKT OS