Hypnoseelev
Hypnoseelev
man-593333_1920
Hypnoseuddannelse
man-593333_1920
Hypnoseuddannelse

Hypnoseterapeut og SKILL Trivselsfacilitator

To uddannelser i én

Du får både den anerkendte uddannelse som 5-fase-Hypnoseterapeut og en ny overbygning som SKILL trivselsfacilitator.

1. Hypnoseterapeut.
Med denne del af uddannelsen kan du varetage èn til èn sessioner. Uddannelsen giver dig alle de kompetencer, der skal til, for at du kan nedsætte dig som selvstændig professionel hypnoseterapeut.

2. SKILLTrivselsFacilitator.
SKILL står for Systemisk Kognitiv Induktionsbaseret Livslang Læring.
Uddannelsen gør dig i stand til at tilrettelægge og facilitere trivselsfremmende gruppeforløb baseret på hypnose. En ny metode, som har vist sig yderst effektiv i forhold til børn i skolen, unge i gymnasiet, personalegrupper i alle typer organisationer og grupper generelt.

  1. Du bliver uddannet Master Hypnotisør og Hypnoseterapeut. Med den del af uddannelsen kan du varetage èn til èn sessioner, da dette kan være vigtigt for at kunne nå enkelte individer. Det er ligeledes denne del der gør dig til super bruger af SKILL og dermed kan vejlede andre i at anvende det i dagligdagen
  1. Du bliver uddannet SKILL Trivsels Facilitator: Dette gør dig i stand til at tilrettelægge og facilitere gruppeforløb i SKILL i henholdsvis indskolingen, mellemtrinnet, overbygningen, på gymnasieniveau, personalegrupper eller i grupper generelt.

Derudover er der tale om en uddannelse hvor du hele vejen igennem selv er aktiv i alle læreprocesserne, således at du kommer til at mærke forandringsprocessen på egen krop. Dette gør at du kommer til at lære dig selv bedre at kende, du kommer til at lære dine egene vaner, mønstre, udfordringer og følelser at kende, samt til de generelle udfordringer der kan være på selvudviklingens kringlede vej.

SKILL er evidensbaseret og afprøvet på både folkeskoler, friskoler, efterskoler samt med voksne mennesker i både lærer kollegier samt i personalegrupper i erhvervslivet.

Det siger nogle af vores kursister (allerede erfarne hypnoseterapeuter)

Det siger nogle af vores kursister (uden forudgående hypnoseterapi erfaring)

Her kan du høre epIQlearning's 2 undervisere give hvert deres perspektiv på uddannelsen

Informationsmøder om uddannelsen

 

Vi har planlagt 3 informationsmøder. Her kan du høre mere om uddannelserne og få svar på dine spørgsmål.

I skemaet til højre kan du tilmelde dig til den mulighed, som passer dig bedst. 

Bemærk at du samtidig tilmelder dig til vores nyhedsbrev (som du til hver en tid kan framelde igen).

Hypnose i virksomheder

Uddannelsestilmelding

Når du er parat til at tilmelde dig til vores uddannelse og dermed tage det første skridt i retning af en stor personlig udvikling, kan du udfylde formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig med relevant information. Bemærk at du samtidig tilmelder dig til vores nyhedsbrev (som du til hver en tid kan framelde igen).

Dit første skridt i dit nye liv

KONTAKT OS