Hypnoseelev
Hypnoseelev
man-593333_1920
Hypnoseuddannelse
man-593333_1920
Hypnoseuddannelse

Hypnoseterapeut og SKILL Trivsels Facilitator

To uddannelser i èn

SKILL står for: Systemisk Kognitiv Induktionsbaseret Leg og Læring.

  1. Du bliver uddannet SKILL Trivsels Facilitator: Dette gør dig i stand til at tilrettelægge og facilitere gruppeforløb i SKILL i henholdsvis indskolingen, mellemtrinnet, overbygningen, på gymnasieniveau, personalegrupper eller i grupper generelt.
  1. Du bliver også uddannet Master Hypnoseterapeut. Med den del af uddannelsen kan du varetage èn til èn sessioner, da dette kan være vigtigt for at kunne nå enkelte individer. Det er ligeledes denne del der gør dig til super bruger af SKILL og dermed kan vejlede andre i at anvende det i dagligdagen.

Derudover er der tale om en uddannelse hvor du hele vejen igennem selv er aktiv i alle læreprocesserne, således at du kommer til at mærke forandringsprocessen på egen krop. Dette gør at du kommer til at lære dig selv bedre at kende, du kommer til at lære dine egene vaner, mønstre, udfordringer og følelser at kende, samt til de generelle udfordringer der kan være på selvudviklingens kringlede vej.

SKILL er evidensbaseret og afprøvet på både folkeskoler, friskoler, efterskoler samt med voksne mennesker i både lærer kollegier samt i personalegrupper i erhvervslivet.

Kursustilmelding

Dit første skridt i dit nye liv

KONTAKT OS